HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Един от стачниците се завърна във „Вихрен”, вратарят З. Димитров отказа

Нападателят на “Вихрен” Венцислав Стоянов, който беше сред 5-имата играчи, бойкотирали старта на подготовката заради неполучени заплати, поднови занимания с курортистите. “Засега тренирам”, беше лаконичен 32-годишният голаджия, без да уточнява дали ще остане във формацията на Петър Златинов.

Слуха за завръщането си опроверга стражът Захари Димитров, който по същата причина не започна със санданчани преди 2 седмици. “След една тренировка с Банско си тръгнах, тъй като не се разбрахме. Имам пред себе си още 1-2 възможности, като сред тях не фигурира вариантът “Вихрен”, уточни вратарят.

Продължава неяснотата и около бъдещето на полузащитника Никола Георгиев. Младият халф вече близо месец се готви с “Оборище”, представя се на добро ниво, успя да вкара единствения гол при победата над “Миньор” /Пк/ и видимо грабна окото на новоназначения наставник на панагюрци Георги Чиликов. Все още обаче не е подписал договор. Причината е, че е юноша на “Левски”, откъдето могат да предявят финансови претенции, ако 21-годишният техен кадър се обвърже с професионален клуб.

Проби в Сандански кара Ивайло Самарджиев, който е родом от петричкото село Беласица и е юноша на комитите, а през последните 2,5 г. се подвизаваше из ниските австрийски дивизии. “Ако треньорът реши, че ще му свърша работа, ще остана, защото още ми се играе. След толкова време в чужбина и аз не знам все още на какво ниво съм. Вкарах гол срещу “Пирин” /Разлог/, но пък сбърках при първото попадение на противника”, анализира в самокритичен стил изявите си в дебютната контрола 30-годишният халф.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *