Една жена може да те обича, но въпреки това да те напусне по една от следните 3 причини

Следващите 3 причини могат да накарат една жена да си мисли, че би могла да бъде по-щастлива сама или с друг човек. Романтично е да мислите, че е невъзможно нещо да развали отношенията ви, стига искрено да се обичате, но реалността е много по-сурова, така че бъдете внимателни.

1. Тя не е сигурна, че може да разчита на вас
Дори жените, които ценят свободата си, се чувстват комфортно в една връзка само когато знаят, че могат да разчитат на партньора си.

Ако една жена чувства, че не сте склонни да жертвате комфорта си за нея, има шанс тя да преосмисли отношенията си с вас, когато дойде време време за брак, семейство или задълбочаване на връзката.

2. Усещането е, че не е приоритет в живота ви
Безусловната любов е запазена марка само между деца и родители. В една връзка, ако човек чувства, че не е на върха в списъка с приоритети на партньора си, след известно време той ще спре да показва същите чувства, които е изпитвал към него както в началото.

Не си позволявайте да попаднете в капана на фалшивата сигурност и се опитайте да докажете на половинката си, че тя е номер едно в живота ви.

3. Тя смята, че не я подкрепяте достатъчно
Влизането във връзка не означава, че трябва да забравите всичките си желания и амбиции и да се преструвате, че за вас е достатъчно, че сте щастливо влюбени.

Много мъже правят грешката, като смятат, че желанията и мечтите на партньорката им са само мимолетно нещо и затова ги обезсърчават, когато решат да опитат нещо ново в живота. Ако смятате, че партньорът ви ще ви прости такова поведение, грешите!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *