ЕДНА ЛОША И ЕДНА ДОБРА НОВИНА ОТ “ДЪБРАВСКА” 1! Трима футболисти на М. Радуканов изгърмяха с наказания, голобради юноши запълват пробойните в стартовите 11

Трима футболисти на Милен Радуканов изгърмяха с наказания от злополучното домакинство срещу “Верея”, загубено с 1:2. Освен получилия червен картон Антон Костадинов по един мач отнесоха Димитър Благов и Аймен Суда, декорирани в жълто за пети път от началото на сезона. В строя се завръща изтърпелият санкцията си Анти Рения, титулярно място се отваря и за закотвения на пейката напоследък Тодор Паланков. Ако Александър Башлиев не превъзмогне травмата си, в стартовите 11 за визитата в Русе срещу “Дунав” се отварят две пробойни, които треньорският щаб трябва да запълни с голобради юноши. Цялата резервна скамейка също ще бъде изцяло с младоци от школата.
Дисциплинарната комисия на БФС вкара солидни суми в касата на централата с нововъведената глоба за нецензурни и вулгарни скандирания и обидни транспаранти по трибуните. Първите потърпевши по този параграф са ЦСКА, “Славия”, “Берое” и “Левски”, които трябва да платят по 1000 лв. по сигнал на комисия “Етика и феърплей”. Най-солидно в отминалия кръг олеква бюджетът на беройци, които си заработиха още 5300 лв. за факли и за неизпълнение на разпоредбите на делегата на мача със сините от Герена. Четири бона е наказанието на столичния “Септември” за пиперливия език на своя мениджър Георги Марков-Рендето Бьорнер към длъжностните лица. За подобно провинение санкция да ръководи отбора си в една среща и 2000 лв. си изкара треньорът на “Витоша” Костадин Ангелов-Лаптопа.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *