ЕКЗОТИЧНА ВАКАНЦИЯ! Красива благоевградчанка посети ферма за костенурки в Шри Ланка и летя с хеликоптер над Индийския океан

Благоевградчанката Антониа Андонова посети тропическата островна държава Шри Ланка. Тя се отдаде на почивка в малкия град Ахунгала, събирайки тен по тихите и необитаеми местни плажове. Красавицата си направи снимки за спомен с кралската кокосова палма, която се среща единствено в Шри Ланка.

Блондинката разгледа фермата за костенурки Косгода и се запозна с местните обитатели. Тя бе силно впечатлена от отношението на персонала на люпилнята, който не спира да се грижи за ранени костенурки и да спасява техните яйца, които се считат за деликатес от местното население. Тони имаше неочаквана среща и с дружелюбна маймунка, с която бързо се сприятелиха.

За финал Андонова повдигна адреналина си с полет с хеликоптер над Индийския океан.

КРИСТИЯН ТРИФОНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Бъчваров

    АнтониА, търсиш си белята. От какъв зор поиска Кристиян Трифонов /ако въобще има такъв/да пише за теб. След писаното НАП ще да се самосезира да ти направи физическа ревизия, от която вероятно ще стане ясно, че ти не можеш да докажеш произхода на средствата за тази екскурзия. Същото важи и за Райна Терзийска от Сандански. Включи ли за какво иде реч?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *