Екипът на МБАЛ „Югозападна болница” с призив към всички медицински лица от общините Кресна, Струмяни, Сандански и Петрич за помощ в борбата срещу Ковид-19

Екипът на МБАЛ „Югозападна болница” ООД се обърна с призив към всички медицински специалисти, които вече не упражняват професията или работят в доболничната помощ и образователните звена, да се включат в овладяването на ситуацията, която е изключително трудна и напрегната за болницата!

„Уважаеми колеги, медицински лица от общините Кресна, Струмяни, Сандански и Петрич, които обслужва МБАЛ „Югозападна болница” ООД, 

Ковид-19 наложи да се реорганизира работата в болницата, така че да бъде посрещнат адекватно потокът от пациенти, нуждаещи се от хоспитализация заради усложнената клинична картина!
Работещите в отделенията медицински екипи увеличиха значително своите дежурства, за да гарантират оздравяването на хоспитализираните пациенти!
Всяко медицинско лице – лекар, фелдшер, медицинска сестра, могат да окажат подкрепа на своите колеги от болничната помощ, като се включат в този момент срещу възмездяване на труда им!
В тази ситуация всеки медицински специалист е крайно необходим със своите компетенции, опит и знания с цел запазване живота на хората!

Нека всички бъдем солидарни! Да подходим с отговорност и подкрепа за медиците!!!
Животът на всеки един от нас е важен, нека си помогнем, нека бъдем Човеци!!!“.

Така завършва призивът на екипа на МБАЛ „Югозападна болница”

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *