Топ теми

Екипът на общинската болница ще купонясва за Нова година в ресторанта на конкурента си д-р Е. Лефтеров срещу 20 лв. куверт

Докато двете болници в Дупница са в истинска война за пациенти, се разбра, че екипът на общинската болница ще купонясва за Нова година в ресторанта на управителя на частната болница д-р Ени Лефтеров. Организаторите на новогодишния банкет вече са запазили места в заведението на конкурента си д-р Лефтеров срещу 20 лв. куверт.

Новината е любопитна на фона на последното заседание на ОбС, на което управителят на общинската болница доц. Д. Недин и финансовият директор на частната болница, общинският съветник от ОДБ Костадин Костадинов, се хванаха „гуша за гуша” във фоайето пред заседателната зала.

Чуваше се ясно как К. Костадинов обвини доц. Д. Недин, че лъже за печалбите на общинската болница за последните четири месеца, което изнерви управителя и едва не се стигна до физически сблъсък.

Доцентът обвини К. Костадинов, че иска да закрие родилно отделение в общинсаката болница, за да раждат дупничанки в частната, както и хирургията. Последваха закани от двете страни, че ще подадат жалби в съда за некоректни изказвания.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *