Екипът на ТА „Оазис-А“ след успешен сезон си свери часовника на световната туристическата борса в Лондон

„ТА „Оазис-А“ отчитаме един много силен сезон с почивките в Гърция, където наш основен приоритет са дестинациите Ставрос, Врасна, Аспровалта, Паралия Катерини, Халкидики, приключихме с  над 15% ръст”, обяви собственикът Васил Ангелов. „Имахме амбиция да постигнем удължаване на летния сезон, постигнахме го. Лято 2018 започна от 02.04. и завърши на 24.10. с основна база за изхранване на летовниците в Аспровалта. Впечатляваща е заявката и за Лято 2019. Продажбите започнаха още от септември и досега имаме продадени около 250 стаи. Екскурзиите в страната и съседните страни – Гърция, Македония, Сърбия, Турция, както и в Западна Европа, бележат също високи ръстове. Това е дело на упорития труд и професионализъм на целия екип”, отчете със задоволство Ангелов.

„Освен ежегодното посещение на нашата туристическа борса в София и някои от съседните държави, реших, че екипът заслужава да посети и една от най-големите и престижни борси – Лондонската. Туристическите изложения са мерило за развитието на туризма. Освен многото сключени договори се правят редица преценки и оценки на постигнатите резултати. В Европа големите изложения започват с Берлинската борса в началото на март и завършват с Лондонската  в началото на ноември. Имал съм удоволствието да бъда на редица туристически изложения и почти винаги съм оставал разочарован от  българския павилион в Лондон. Сега обаче бях приятно изненадан от размера и добрата организация на нашия павилион. Много екзотика вкара присъствието на  азиатски и африкански държави. Мен лично най-много ме впечатлиха Коста Рика и Япония. В цялото изложение те съпътства една разкошна палитра от презентирани, изумително красиви, природни дадености и разнообразни туристически продукти“, обяснява разпалено Васил Ангелов.

Доволни и заредени с много енергия от видяното в Лондон, се завърна в България целият екип на „Оазис-А“: Васил Ангелов- младши, Галя и Илиана от централния офис в Благоевград, Ваня от офиса в Сандански, Емилия от офиса в Гоце Делчев, Мария,  завеждаща офиса в Гърция, и Николай, завеждащ транспорта..

Разборът на видяното и преживяното е определен да се състои на печено прасенце във вилното селище край село Зелен дол на 14 ноември, където ще се извърши и отговорният тест на фурната на новото барбекю на шефа на фирмата.

ЕМА ХРИСТОВА

loading...


 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *