Ексгубернаторът на Кюстендил Райчо Цветин влиза в битката за депутатски пост под №2 в листата на „Българските патриоти”

Бившият зам. областен управител на Кюстендилска област Райчо Цветин влиза в битка за депутат в 46-ото народно събрание. Той сам съобщи на страницата си във Фейсбук, че е втори в листата за 10-и МИР – Кюстендил от коалиция “Българските патриоти “.
След него се нарежда Васил Маргин, председател на ОбС – Сапарева баня, избран за общински съветник от листата на ВМРО.
Треньорът по таекуон-до от Дупница Христо Михалчев отново е кандидат за депутат от квотата на ВМРО в листата на коалицията в 10-и МИР – Кюстендил. Той участва в избора за народни представители и за 45-ото НС, но тогава ВМРО остана извън парламента. Водачът на листата на коалиция “Българските патриоти” е общинският съветник от Кюстендил Георги Петров.
Пети в листата от квотата на “Воля” е Калоян Петров. Той живее в София, но е с корени от Кочериново. К. Петров е дясната ръка на Веселин Марешки в бизнеса му с лекарства в Югозападна България , мениджър е на всички аптеки в Югозапада.
Останалите в листата на Патриотите са кметът на с. Блажиево, община Бобошево, Пламен Караканов, дупничанката Гергана Васева – координатор за Дупнишка околия на НФСБ, и Любомир Димитров, общински съветник в ОбС – Невестино.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *