HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ В STRUMA.BG! Популярният Вънде Въндев се развилня с нож на пазара в Петрич, синът му гази инспектори с колата

Минути след 14,30 часа днес известният петричанин Вънде Въндев застана на подсъдимата скамейка в Районен съд. Пред магистратите войводата ще отговаря за това, че вчера на кооперативния пазар в южния град е разиграл истински екшън по време на проверка от инспектори от ИАРА – Благоевград.

Стигнало се до там, че Вънде Въндев дори извадил нож, започнал да го размахва срещу проверяващите и избягал. Според съставения акт Въндев и синът му са били хванати да продават риба с неясен произход. В момента, в който инспекторите започнали да пишат акт, Вънде скочил на бой на един от тях. В това време синът му Георги се опитал да прибере рибата в колата, но не успял. Разярен той се качил в автомобила си Фолксваген Поло, натиснал газта и опитал да прегази инспектор. Минути по-късно баща и син Въндеви избягали от мястото на инцидента. Наложило се да бъде сезирана полицията. До края на деня двамата са били задържани, съставен им е акт по Указ за дребно хулиганство, сезирана е и прокуратурата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *