Топ теми

Ексклузивни СНИМКИ от зрелищната спецакция срещу шурея на Митьо Очите

Като в истински екшън филм четири полицейски коли обградиха сребристо „Алфа Ромео“, след което проснаха четирима мъже на асфалта в морското градче. Полицейската акция се разиграла пред погледите на десетки минувачи, които останали смаяни.

По думите на очевидци един от задържаните – Ставри, оказал съпротива и  нападнал органите на реда. Дошли още полицаи, след което той бил озаптен и откаран в ареста, заедно с останалите двама в автомобила. По неофициална информация на асфалта останал да лежи Христос Янулис, който е приближен на несебърския наркобос Митьо Очите.

Криминалисти „разфасоваха“ автомобила му и извършиха щателно претърсване. Петима души са били арестувани при спецакция на полицията в Поморие. Според запознати, става дума за група за наркоразпространение.

Бургаската младежка телевизия разпространи кадри от зрелищната акция на спецченгетата в Поморие.

По случая има образувано досъдебно производство, каза шефът на ОД на МВР в Бургас Калоян Калоянов и потвърди за арестите, но отказа подробности. Проверяван е и шурея на Димитър Желязков – Очите – братът на съпругата му Антигона, казаха поморийци. По думите им, рано сутринта градчето осъмнало блокирано от маскирани полицаи. Първо била обсадена бензиностанция, после къщата на шурея на Очите. Вероятно става дума за превантивни мерки на прага на предстоящия сезон. Полицаите са имали данни за разпространение на дрога и за подготовка за пласиране през лятото и са предприели мерки, смятат запознати. Има слух, че арестуваните са измъчвали младеж в апартамент и са го притискали да не пропее в МВР.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *