ЕКСКЛУЗИВНО! Адвокат Марковски говори за зверските убийства на семейството и Боби от Нови Искър: Вампирът си е вампир, трябва да заловят виновните

“Един вампир си е вампир, той не става временно вампир. Ако не бъде хванат ужасът в обществото ще се увеличи в историята на България такова масово убийство няма, има серийни убийства, случаят на Здравко Петров, който излежава доживотна присъда”. Това заяви адвокат Марковски по повод жестоката касапница в Нови Искър, при която бяха убити 6 души.

Адвокатът заяви пред Нова телевизия, че въпреки всичко има надежда, че случаят ще се разнищи, като заяви, че огледът трябва да е много внимателен, снимките трябва да се правят от съдебен фотограф. Той припомни случаят Белнейски, където бяха намерени фасове от самите униформени, което е абсолютно недопустимо.

Според Марковски при стрелбата има входно-изходни рани и може и трябва да се направи възстановка. По думите му не може извършителят да е един човек, защото като се стреля, другите ще реагират.

В предаването на Милен Цветков пък експерт по сигурността дори обяви, че убийствата носят почерка на Албанската мафия, които не оставяли жив човек след себе си.

Адвокат Марковски подчерта, че най-важното в случая е да се съберат доказателствата и да се прави обстоен оглед на престъплението, както в къщата, така и около намерения джип. “Хората трябва да си слагат камери, не е скъпо. Когато има камери и светлина, вероятността за престъпление се намалява, както и алармена система. Това може да предпази живота на хората, дребни и не са скъпи”, заяви още адвокат Марковски.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *