Ексклузивно! Ето го сина на гръцкия милионер, който загина в огнен ад с Порше-то си и погуби майка с бебе /Снимки/

Напълно овъглено е било тялото на сина на гръцкия мултимилионер и шеф на „Джъмбо“ Апостолос Вакакис – Йоргос, който загина при най-тежката катастрофа в страната и уби още трима души, съобщава флашнюз, цитирана от “Пик”. Поршето на Йоргус се вряза със страшна сила в паркирана Хонда на магистралата Атина – Ламия.

Камерите за наблюдение показват, че Йоргос е изгубил контрол върху колата. Автомобилът излетял от пътя и „като ракета” се врязал в паркиран автомобил, който от удара се разпаднал. И двата автомобила са изгорели. Максималната разрешена скорост на магистралата е 120 км/час.

Загинали са 33-годишна жена и 3-годишно дете, които са били в паркираната кола. Съпругът на жената и баща на детето отишъл до тоалетната. Там и чул оглушителният трясък. При вида на катастрофата изпаднал в шок.
Йоргос изгорял в пламъците, а неговият приятел – Андреас Георгакополос, е изхвърчал през предното стъкло и е загинал на място.

Няколко дни преди злополуката Йоргос Вакекис се върнал от САЩ, където учи. Заедно с приятеля си синът на милионера пътувал за Делфи.
Йоргос Вакакис беше смятан за бъдещ наследник на баща си в компанията „Джъмбо”. Компанията е собственик на над 80 магазина, 52 от които са в Гърция. Доходът на корпорацията за 2015 е 782 млн. евро.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *