HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ СЪДА! Съпругата на Ембака проговори за първи път: Чивиев удряше с палка, никои не искаше да спре, въпреки молбите ми

Съпругата на Емил Първанов – Ембака, Десислава проговори за пръв път след убийството на Николай Чивиев на АМ „Струма”.

В съдебна зала тя обяви, че Чивиев е предизвикал инцидента, удряйки с бухалка по стъклото на колата им, след което Емил слязъл и попитал: Какво правиш бе?

Последвал отговор: Сега ще видиш бе боклук и го ударил по рамото.

Ето пълният разказ на Десислава Първанова за фаталния 26 юни:

Видях, че Емил падна, а високият мъж започна да удря по цялата кола, стигна и до моята страна. Тогава излязох през шофьорската врата, а Чивиев взе ключовете. Видях джапанките на Емил на земята, а той беше избягал. След малко се върна и хвърли камък, започнах да се моля и на двамата да спрат, но никои не ме чуваши, нито високият мъж, нито възрастният с него. Казах и на Емил. Започнах да звъня на полицията. Всички бяха афектирани и никои не искаше да спре.

Николай отново удари Емил с палка и тогава….той отвърна.

Както struma.bg писа, Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *