Екскметът на Благоевград К. Паскалев: Оставката на кабинета е единственият почтен ход след „Апартамент гейт“

Оставката на правителството е единственият почтен вариант след скандала „Апартамент гейт“, смята бившият кмет на Благоевград и члан на НС на БСП Костадин Паскалев.

Надявам се на днешния КСНС при президента да дойдат всички поканени, да се коментират тежките проблеми с корупцията и да се вземат важни решения в тази посока.

Скандалът с апартаментите показва, че има тежък проблем в държавата. Да пестиш данъци и да укриваш доходи е закононарушения. корупцията е използване на висше положение за облагодетелстване. Това коментира бившият министър на регионалното развитие в тройната коалиция Костадин Паскалев в ефира на bTV.

„Цветанов трябваше да напусне политиката след скандала. Борисов е в много трудна ситуация заради действията на членовете на партията му“, допълни той.

„Не заставам нито зад позицията на Корнелия Нинова, нито зад Сергей Станишев. Няма раздор в партията в момента“, коментира още Костадин Паскалев от НС на БСП.

„Смятам, че БСП ще спечели тези евроизбори за ужас на ГЕРБ“, каза той. „Не коментирам бройката на евродепутатите. Пет гласоподаватели да гласуват повече за БСП ще бъде победа“, заяви Паскалев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *