Екскметът на Сапарева баня С. Иванов регистрира своя листа за съветници и я оглави

Бившият кмет на Сапарева баня Сашо Иванов, който управляваше 16 г. общината, регистрира в ОИК листа за общински съветници от ПП “Възраждане”, на която е водач. Листата е от 13 души, в нея са бившият кмет на с. Сапарево Иван Базиргянов, Иван Тодоров, председател на Наркооп в града, Анатолий Кръпчански, бивш шеф на ловната дружинка, учителка от Ресилово, банкерка от с. Овчарци…

Интересна листа е направил Светослав Андреев, който и в момента е общински съветник в Сапарева баня. Той е водач на  листата на “Обединени земеделци”. Изненадата е, че при него е вписан общинският съветник от БСП Орлин Пехливански, който   е напуснал столетницата. В политическите среди се коментира, че Пехливански е обиден на БСП за това, че не е включен в червената листа на по-предна позиция. В земеделската листа са още и настоящият съветник Георги Попмихайлов, който е от опозицията в ОбС, юристкатта от с. Овчарци Радостина Сакаджийска и управителят на хотел “Луч”, който беше построен от руснаци в пика на строежи на хотели на Паничище преди 10-ина години Даниел Дамянов.

Светослав Андреев е син на бившия директор на дирекция “Финанси” в общината по време на кметуването на Сашо Иванов Калинка Андреева.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *