Екскметът на Струмяни В. Чиликов чества 50 г. в тесен семеен кръг, получи над 1000 поздрава

Бившият кмет на Струмяни и настоящ общински съветник Валентин Чиликов чества 50-годишен юбилей. Рожденият ден бе отпразнуван в тесен семеен кръг, с най-близките хора, в уютна обстановка в Кресна. По повод юбилея той получи над 1000 поздрава от многобройните си приятели – във Фейсбук, лично и по телефона. Трогнат от уважението, обичта и признанието на хората, бившият кмет с 3 мандата и също толкова мандата като общински съветник, а сега висш служител в държавната администрация, благодари персонално на всеки и написа в социалната мрежа емоционално обръщение с елемент на равносметка за половинковния си жизнен път .

„Има дни, които уж са просто дата в календара, поредната, но всъщност са специални дни! Такъв бе за мен вчерашният ден! Ден, изпълнен с много емоции и страхотни пожелания, отправени от семейството ми, което безкрайно обичам и на което съм длъжник и им благодаря, от близки, приятели и роднини, от страната и чужбина! Някак неусетно, ден след ден, година след година, закръглих половин век! Това за мен е повод за поглед назад, където виждам един успешен в професионално отношение етап от живота ми, но в същия момент не толкова благоприятен в лично качество! Но пък бе половин век, който бе наситен с успехи, радости и усмивки, но и с разочарования, сълзи и тъга! Изминалите 50 години ме срещнаха с много хора от целия свят. С някои от тях пътищата ни бързо се разделяха, с други по-дълго сме вървели заедно, а с трети, с които и днес вървим в една посока, макар и на различни пътни платна, изпитанията ни правеха по-силни и единни, а трудностите ни сплотяваха. С тези хора, които нося в сърцето си – семейство, приятели, близки и сродни души, дните са по-приятни, а трудностите – по-малки! В този ден поглеждам и напред и виждам пред себе си още много възможности, предизвикателства и поводи за гордост и добро настроение! Благодаря ви приятели, че направихте този мой рожден ден специален! Благодаря на всички онези от вас, които отделиха от ценното си време, за да ме поздравят тук, на лично съобщение, по телефона или на живо! Вашите пожелания ме правят щастлив и уверен, че човешкото все още го има! Но най-вече благодаря на моето семейство – мама и тате, брат ми и снаха ми и любимите ми племенници, които и в най-тежките ми моменти са до мен въпреки мен самия и които и вчера изпълниха сърцето ми с любов и направиха юбилея ми още по-специален! Благодаря ви и много, много ви обичам! А за финал, с леко намигване към себе си и благодарност към вас, да встъпя в първия ден от втората половина на личния ми век, да изкажа признателност за това, че за всяка 1 изживяна от мен до момента, година получих по 20 честитки! 50 години по 20 поздрава за всяка. Благодаря ви!
И както ми каза вчера един дългогодишен приятел: “Мъжете, като стареем, отвън сме като крепости, а от вътре като детска стая”. Така че – от днес с бодри крачки на тийнейджър ще вървя към вековния си юбилей”, написа юбилярят на личната си страница.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *