Екслидерът на СДС в Сандански Е. Муларов почерпи приятели с домашен суджук, виното осигури охранителят в общината К. Костадинов

Екслидерът на СДС в Сандански и бивш председател на Общинския съвет в курортната община, сега пенсионер, Емил Муларов /вдясно на снимката/ почерпи приятелите си с домашно приготвен суджук от диво и свинско. Червеното вино бе осигурено от Костадин Костадинов, охранител в община Сандански. „Няма нищо по-хубаво да споделиш току-що изпечения суджук с приятели. Почти всеки ден пия кафе с тези хора, които в момента са на масата. Дивото е от ловните ми излети, а свинското от магазина. Стана вкусен суджук, а както се казва, сега е време за свинско с винско”, заяви Е. Муларов.

Той си припомни годините, когато бе начело на синята партия в курортната община. „Бяха бурни и динамични времена, обикаляхме от село на село и се разбирахме с една дума. Станаха десетина години, откакто се оттеглих от политиката, но от приятели научавам, че сега е много по-трудно и няма това разбирателство и единение, както бе през годините”, заяви екслидерът на СДС.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *