Ексобщинският лидер на ГЕРБ Й. Андонов „захапа” Новаков и Савеклиева: Няколко дни няма кой да премахне срамния надпис „Мафия” от офиса им в Благоевград

Стикерът с надпис „Мафия“ върху фасадата на централния офис на ГЕРБ в Благоевград, който се намира в сградата на пощата на площад „Георги Измирлиев“ предизвика възмущението на ексдепутата и бивш общински лидер на ГЕРБ Йордан Андонов, който насмете сегашното ръководство и го обвини в бездействие. На страницата си във Фейсбук той написа: „Няколко дни вече няма кой да отстрани срамния надпис! Областният координатор Андрей Новаков е някъде между Брюксел и Страсбург в другото му качество на евродепутат. Организационният секретар Даниела Савеклиева е някъде по срещи с избиратели в другото й качество на народен представител”.

 По този повод се свързахме с областния председател на ГЕРБ в Пиринско, евродепутата Андрей Новаков, който заяви: „Всеки има право да протестира както намери за добре. Ние ще почистим така, както и друг път сме правили, защото офисът е в сградата на пощата, която е държавна собственост, и ни пука в какво състояние се намира. Надписът е поставен в петък вечерта и не е премахнат, тъй като през почивните дни не сме намерили фирми, които имат техника, с която да бъде премахнат. Това ще стане в понеделник”, увери евродепутатът.

Стикерът с надпис „Мафия“ е залепен от общинския съветник и лидер на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски. „Надписа го сложих в четвъртък. Качих се на стълба и го залепих. Дори и да го махнат, пак ще го сложа”, заяви Калоян Ханджийски.

Припомняме, че преди време протестиращи замеряха с яйца същия офис на ГЕРБ пред очите на охраняващите полицаи, което според решения на съда е допустима демонстрация. Другият партиен офис на управляващите на бул. „Св.св. Кирил и Методий“, който се ползва и от евродепутата Асим Адемов, бе замерян с камък, а при атаката бе пукната витрината.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Охо Бохо

    Нали снахата на Кенеди, Роска Водоноска, е шеф на ГЕРБ в Благоевград, та водната фея да прати водоноската да измие надписа. Ама май и тя се присламчва към Цвък заедно с Неделчо, който я сложи на топлото място.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *