Експредседателят на ОбС – Сандански Г. Георгиев: Дори не съм видял, че мерцедесът е „закопчан” със скоба, не искам и да мисля, че ми се отплащат, защото предложих „синя зона” да не работи в пандемията

Експредседателят на Общинския съвет в Сандански Георги Георгиев по повод информацията за мерцедеса му, „закопчан” със скоба в „синя зона” за неплатена такса, заяви:

„Не съм видял, че мерцедесът, който паркирах пред сградата на общината, е бил с поставена скоба от звено “синя зона”. Аз нямам автомобил на свое име, този, който е публикуван със скоба, също не е моя собственост. Аз въобще не съм видял, че е със скоба. Ако някой се опитва да ме изкара нарушител, смело мога да заявя, че е сбъркал. Редовен данъкоплатец съм и смея да твърдя, че съм съветникът, който през месец декември предложи звено “синя зона” да не работи по време на пандемия. Не ми се иска да си мисля, че това е начинът да ми се „отплащат” от звеното”.

Както “Струма” писа, на 13 януари джип „Мерцедес”, паркиран в „синя зона” пред община Сандански, бе закопчан със скоба, тъй като не е пуснат SMS за плащане на таксата, нямал и фиш за платена такава. Автомобилът е паркиран малко преди 11.30 ч., скобата е поставена 15 мин. по-късно и към 13 ч. е свалена. Не стана ясно защо, след като общинският съветник е категоричен, че дори не е разбрал, че шофираният от него мерцедес е „закопчан”, и съответно не е платил нито такса, нито наказателна глоба.

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *