Експредседателят на „Пирин SS” К. Капчин купи първата ВИП карта за мачовете на орлетата, дойде нов французин

Бившият председател на фенклуб „Пирин SS” Константин Капчин купи първата ВИП карта за посещение на мачовете на ОФК „Пирин“ през сезон 2019/2020 г. Верният привърженик на зелено-белите брои 200 лева за пропуска, а вчера на „Дъбравска“ 1 бяха продадени още 4 такива карти. Обикновените сезонни пропуски са на стойност 55 лв. и от понеделник могат да се закупят на втория етаж в административната сграда на стадион „Хр. Ботев“.

Междувременно на проби в отбора пристигна още един французин – Ян Маянгуи. 20-годишният тъмнокож състезател играе като защитник и ще се включи в днешната контрола срещу „Сливнишки герой“ заедно със сънародника си Йоан Фелрат, който е кандидат да подсили атаката на благоевградския втородивизионен тим. Съставът на домакините за есенния дял на първенството във Втора лига ще бъде представен днес от 17.45 ч., а четвърт час по-късно стартира последната контрола от лятната подготовка.

Новата система за достъп до ст. „Хр. Ботев“ е вече готова. С придобивката в клуба целят да намалят големия брой гратисчии по трибуните, което е стар проблем в официалните мачове.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

loading...

Първата ВИП карта за сезон 2019/2020 г., продадена вчера.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *