Екссъветничката от ГЕРБ Елена Димитрова изкара именния си ден в Благоевград, вместо в Унгария да громи с лявата ръка претендентките за европейско злато по канадска борба

Бившата общинска съветничка от ГЕРБ в Благоевград Елена Димитрова вчера изкара колкото весел, толкова и носталгичен имен ден – в четвъртък тя трябваше да е с председателя на благоевградския клуб по свободна борба „Армспорт” Кирчо Богдански на езерото Балатон и да громи с лявата си ръка претендентките за европейска титла в категория ветерани до 70 кг.

Пандемията от коронавирус обаче тази година отмени и европейското, и световното първенство, и вместо в Унгария Ели чества имения си ден у дома в Благоевград. Малкото успокоение за носителката на 2 бронзови, 1 сребърен и 4 златни медала от европейски по канадска борба и на сребърен и бронзов медал от световни бе, че е в отпуск до вторник, когато отново ще поеме охраната на Американския университет в Благоевград. Това й помогна както да помечтае за поредната серия медали, които щеше да й донесе европейското първенство в Унгария, ако не бе отменено, така и да може да се организира като една истинска домакиня-именячка за празника си, който изкара с най-близките си хора.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *