HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ексшефът на „Беласица” д-р Мазнейков посрещна скъпи гости от САЩ – Мика Стоичкова, съпруга й Айкут и малката Миа

Специални гости от далечно Маями посрещна бившият президент на ОФК “Беласица” д-р Христо Мазнейков. Директно в офиса на спортния травматолог в София с полет през Атлантика пристигнаха дъщерята на Христо Стоичков – Мика, съпругът й Айкут Рамадан и малката им дъщеря Миа Христина.

„Миналата година, непосредствено преди бенефиса на Ицо, оперирахме зет му Айки. Сега той и Мика дойдоха да ме видят и да ме запознаят с малката им принцеса. Айки и Мика са чудесни млади хора, които сами отглеждат рожбата си. Единственият, който разваля идилията, е разбира се, дядото Христо. Камата изцяло обсебва първородната си внучка. Дъщеря му Мика ми сподели, че когато Стоичков обядва в компанията на Миа и още 10-ина души и телефонът му звънне, той заявява, “че обядва с малката”, игнорирайки останалите. Всъщност това чувство аз съм го изпитал и предупредих Ицо още преди, че когато дойде бебето, няма да го интересува никой друг”, защити философията на дядовците д-р Мазнейков.

Той и Христо Стоичков са дългогодишни приятели. Преди две години и половина докторът брои 10 000 лева на коледния търг на сдружение “ЦСКА завинаги” за пристигналата от Маями и специално подписана от Камата тишъртка, а по време на бенефиса на Стоичков “50 години №8” на стадион “Васил Левски” миналата година петричанинът беше поканен за официално медицинско лице на събитието и седеше на скамейката на звездите в хода на цялото шоу.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *