HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ексшефът на Здравната каса в Пиринско д-р Р. Кондев стана дядо на близначки, вече има 9 внуци

Ексдиректорът на Здравната каса в Пиринско и настоящ началник на вътрешно отделение в МБАЛ – Благоевград д-р Румен Кондев е станал дядо на две прекрасни близначки в последните дни на старата година. Радостното събитие се е случило навръх Стефановден в университетска болница във Виена. Щастливият дядо пристигнал във Виена дни преди раждането им и успял да ги прегърне минути след появата им на бял свят.
С внучките Мария и Лилияна го дари най-малката му дъщеря Лилия, която живее от 7 години със семейството си в австрийската столица. Момиченцата са с тегло 2.100 кг, носят имената на родителите си – на таткото Мариян и майката Лилия.
“Станах дядо за девети път. Имам 9 внучета и всеки път вълнението е огромно и неописуемо с думи. Просто трябва да се изживее”, каза с трепет д-р Румен Кондев, след като се завърна в България. Той сподели, че това е най-милият коледен подарък, който е получавал през годините.
С огромно вълнение обещават да помагат на майка си в грижите за сестричките и двете братчета – 5-годишният Румен и 3-годишният Иво.
Колеги на д-р Кондев от МБАЛ – Благоевград орисаха близначките да растат живи и здрави и много да го радват.
СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *