Топ теми

ЕКШЪН! Баща и син скочиха на полицаи

На 14 септември, в 12.20 часа, екип на жандармерийски автопатрул спрял за проверка в хасковското село мотопед, управляван от 19-годишен младеж, който не представил свидетелство за управление, нито документи за возилото. Междувременно, на място дошло 16-годишно местно момче и заявило, че мотопедът е негов и служителите нямат право да го проверяват.

Когато му били поискани документи за самоличност и за регистрация на превозното средство, тийнейджърът се опитал да избяга. На двамата са съставени актове за установяване на административно нарушение, пише пик. При пристигането на автопатрул на Пътна полиция, 16-годишният започнал да се държи агресивно, като отправил обиди към служителите. Въпреки многократно отправените предупреждения, младежът продължил да се държи арогантно и, при поредния му опит да си тръгне, бил задържан с белезници.

Малко по-късно, пред сградата на Районно управление на МВР – Хасково, 38-годишният баща на момчето ударил в областта на главата командир на отделение в жандармерията, като му причинил лека телесна повреда. Това наложило да бъде задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното бързо производство.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *