ЕКШЪН В КРУПНИК! Братя с бизнес в Благоевград пребиха собственик на пункт за изкупуване на гъби пред работниците му, чупят му GSM-а

Собственикът на пункт за изкупуване на гъби в село Крупник Станислав Раклеов е нападнат и бит от братя бизнесмени от Доспат. Екшънът се разиграл в сряда следобед, когато в цеха пристигнали Радослав и Владислав Фереви, с които 32-годишният крупничанин имал бизнес отношения. Възникнал спор, при който Станислав Раклеов бил шамаросан през лицето и очилата му изхвръкнали на земята. Мобилният му телефон бил ударен в земята, след което братята започнали да ритат чувалите с гъби пред очите на работниците.

Саморазправата е прекратена след намесата на полицаите от участъка в Симитли, а братята са задържани за 24 часа. Причините за инцидента се изясняват, случаят е докладван на дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.216 от Наказателния кодекс – увреждане на чуждо имущество. По първоначални данни щетите възлизат на 8000 лв. Мотивите за нападението се изясняват, най-вероятно се касае за неуредени бизнес сметки.

Тъй като са неосъждани, спрямо братята няма да бъде налагана мярка за процесуална принуда и след изтичане на 24-часовото полицейско задържане те са освободени. Очакванията са разследването да приключи до седмица, тъй като се провежда в рамките на бързо производство.

Двамата братя се занимават с търговия, като 33-годишният Владислав Ферев има магазин за млечни продукти на ул. „Васил Левски” № 33 в Благоевград. Там е и адресната регистрация на фирмата му „Владо груп” ЕООД, върху която е наложен запор заради задължения към две банки. Под запор заради борчове към банки е и фирмата на по-големия брат – 34-годишния Радослав Ферев – „Радо- фере“ ЕООД, която е регистрирана в Доспат.

БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Митко

    Тоя е измамник , лъже хората 2/3 качество уж … така му требва на селския измамник бой

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *