HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЕКШЪН В РЕСТОРАНТ! Разярен клиент крещи: Барманката да се съблича, ще ви запаля заведението и ще ви изям живи!

Див клиент вдигна на главата си заведение в „Меден рудник“ като разигтра истински екшън пред очите на многобройните посетители, пише burgasinfo.com.

Буйният мъж се появил в ресторанта около 22:50 часа, като влязъл заедно със свой приятел, като и двамата били в явно нетрезво състояние. Те седнали на маса в участъка за непушачи, като си поръчали за консумация храна и алкохол. Клиентът употребил три големи ракии и това явно му дало смелост да се превърне в екшън герой.

Той поискал от персонала в заведението, което по това време било пълно с клиенти, както вътре, така и вън, да му бъде дадено дистанционното на телевизора в заведението, за да си пусне телевизия „Ринг” и да гледа трибой. Управителят на ресторанта, който по същото време бил със съпругата си и с компания вън от заведението, дал на претенциозния мъж дистанционното на телевизора, след което отново седнал при приятелите си. Междувременно обаче клиентът не се кротнал, а се държал арогантно.

Той сипел обиди и псувни „майка ти ще е.а” към други посетители, отправял закани и заплахи със саморазправа към персонала. „Ще ви запаля заведението и ще ви изям живи”, крещял той. Екшън героят заявил, че ще си заплати сметката от 20 лв., ако барманката се съблече гола, след което си тръгнал от заведението. После обаче се върнал и заплатил дължимата още от него сума, като си поръчал и още алкохол. След като го е изпил, започнал да се катери по вратата на заведението, като е блъскал и коша за боклук.

Тогава уплашената барманка натиснала паник – бутона, вследствие на което пристигнали служители от охранителна фирма „Аркус Сигурност”, които извели буйния клиент извън заведението. Охранителите поискали съдействие от служители на полицията, на което се отзовали служителите на реда и отвели мъжа в сградата на Четвърто РУ, където бил задържан със заповед с полицейско задържане за срок от 24 часа. След това му е наложена глоба от 250 лева за дребно хулиганство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *