ЕКШЪН В САПАРЕВА БАНЯ! Двама младежи потрошиха с ритници джипа на шефа на Лекарския съюз д-р Кр. Панчев с обвинение, че ги засякъл на пътя

Двама младежи от Сапарева баня гониха до дома му в Дупница председателя на Лекарския съюз в Кюстендилска област д-р Красимир Панчев и нагънаха с ритници ламарините на джипа му.

Версията на нападателите е, че били засечени на една от улиците в Дупница от джипа на д-р Кр. Панчев, докато се движели с автомобила си на заден ход. 20-г. Иво Челенков и 21-г. Мирослав Илиев се заканили на доктора, че ще го пребият, и потеглили с автомобила си след джипа му в посока жк “Велчова завера”. Д-р Кр. Панчев спрял пред дома си и още не успял да слезе от джипа, двамата младежи започнали да ритат по возилото.

Вчера репортер на “Струма” се свърза с д-р Кр. Панчев по телефона. Ето какво заяви той: “Не искам да си спомням за кошмара, който изживях. Добре че затворих стъклото на джипа, иначе нямаше да разговарям днес с вас. Такъв кошмар не съм изживявал в живота си. Старая се да го забравя. То беше ритане, то беше блъскане… Едната от предните врати е смачкана от ритниците и юмруците. Аз не ги засякох, нямаше как да се случи това. Аз се движех по права улица, а те излизаха на заден ход от друга улица”, заяви д-р Кр Панчев.

Негови колеги разказаха, че той си е купил джипа преди два месеца.

Както “Струма” писа, д-р Кр. Панчев беше избран за шеф на лекарската гилдия в Кюстендилска област през 2018 г. Той работи като педиатър в една от болниците в Дупница.

Двамата нападатели са задържани за 24 часа, след което са освободени от ареста. Срещу тях е образувано досъдебно производство за повреда на чуждо имущество.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *