Екшън в с. Мосомище! Маскирани пребиха автобоса Илко Ламбрев пред дома му, той твърди: Биячите пратени от Крум Кондев

Автобосът от село Мосомище Илко Ламбрев е бил пребит от трима маскирани. Екшънът се разиграл пред дома му в сряда около 23 часа. Преди да влезе в къщата си, изненадващо му се нахвърлили мъже с качулки, които го повалили на земята и започнали да му нанасят удари с шутове и ритници. За късмет той се е отървал само с леки наранявания и успял да подаде сигнал в полицията. Пред разследващите органи Илко Ламбрев е посочил, че биячите му били изпратени от Крум Кондев, с когото имали стари търкания. По случая тече разследване, проверяват се различни версии, сред които и твърденията на пострадалия.

Припомняме, че тази година беше критична и изпълнена с неприятности за автотърговеца. В края на месец март личният му автомобил бе обстрелван с въздушна пушка и направен на решето. Тогава местните решиха, че става въпрос за сплашване. Двайсетина дни по-късно в автокъщата му на улица „Панаирски ливади“ бяха подпалени два луксозни автомобила – „Мерцедес“ и „Нисан“. Месец след това отново на същото място при пожар бяха изпепелени четири леки автомобила.

В края на месец май в същата местност, в която се намира вилата на Ламбреви, бяха открити откраднатите дни по-рано 42 машини за добиване на криптовалута. Те бяха задигнати от офис, находящ се в сградата на „Гоце Делчев-БТ“, и се установи, че са собственост на Крум Кондев. Машините бяха намерени в изоставен високо в гората микробус „Фиат Дукато“.

През септември бе запалена вилата на бащата на Илко Ламбрев – Васил, в местността Мосомищки ливади. Вследствие на пожара напълно бе изгоряла покривната конструкция на вилата и голяма част от обзавеждането.

„По всички случаи бяха образувани досъдебни производства, но нито едно от тях  не е приключило с разкриване на извършителите”, заяви за „Струма“ районният прокурор на Гоце Делчев Иван Чилев.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *