HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЕКШЪН НА БОРДА! Разгонена мацка награби 19-годишна за гърдите и скочи в скута ѝ с вик: Искам секс!

Пореден секс скандал на борда на пътнически лайнер. 27-годишната Хайди МакКини, най-вероятно е искала да успокои нервите си преди да седне в самолета, но прекалила с алкохола. Освен това тя успяла да вкара тайно още пиячка в лайнера и последствията не закъснели.

Още докато самолетът набирал височина тя започнала да атакува своята 19-годишна съседка. Първо се опитала да я напие, а след това преминала към решителни действия. Хайди започнала да опипва гърдите на жертвата си, после хванала ръката ѝ и я насочила към разкопчаните си джинси, пише таблидът “Сън”.

Хайди дори облизала ухото на съседката и скочила в скута ѝ, настоявайки упорито, че иска секс веднага. Впрочем, когато самолетът от Лас Вегас се приземил в Портланд, сексуалната хищница веднага била арестувана. Нейният годеник се опитал да обясни поведението на възлюбената се с това, че тя изобщо не умее да пие, пише пик. “И ето какво се случва, когато тя обърне няколко чашки”, казал той. Прокурорът Рави Синха обаче ѝ повдигна тежко обвинение: “Хайди се е докосвала до тялото на своята жертва, включително и до вътрешната страна бедрата ѝ, а освен това е произнесла серия груби и неприлични думи”.

В крайна сметка Хайди признала вината си, а съдията я осъдил на 8 месеца домашен арест.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *