Елегантната двойка Лъчезара Зайкова и Любомир Аврамов събраха възхитени погледи начело на абитуриентската колона на 12 “г” на Езиковата

Старинен медальон, родова реликва, бе специалният подарък за бала на абитуриентката от Езиковата гимназия в Благоевград Лъчезара Зайкова. Отличничката от френската паралелка получи специалния дар за първото си дипломиране с много любов и пожелание да бъде закриляна свише от баба си, която пък го наследила от нейната майка. Тя, баба й, се преборила да плати и абитуриентския й тоалет, въпреки протестите на известното в областния център на Пиринско бизнес семейство Албена и Лъчезар Зайкови и никой от фамилията не могъл да я разубеди да го направи.
Лъчезара се надявала да си намери готова рокля за бала в бутиците в Солун, но там нищо не спряло погледа й. Твърдо решена да не ходи на проби, красивата абитуриентка предприела шопинг обиколка в София, където открила изящен тоалет от черна дантела. С него младата дама събра десетки възхитени погледи по време на дефилето. С кавалера й Любомир Аврамов, син на кредитен специалист в банка и разследващ полицай, и класната им Дамяна Грънчарова поведоха колоната на класа им на дефилето на випуск 2018 на Езиковата гимназия.
Лъчезара Зайкова сериозно се готви за предстоящите изпити в Софийския университет, където иска да следва мениджмънт и бизнес, за да се включи след няколко години в семейната фирма. Плановете й обаче са това да стане едва след защита на магистърска степен, която се надява да направи в Париж.
ДИМИТРИНА АСЕНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *