Елитните 15-ки на орлетата отсрамиха срещу симитличани благоевградската школа след три тежки загуби

Елитните 15-ки на орлетата отсрамиха благоевградската школа след три тежки поражения в проверките от зимната подготовка на отделните възрасти. Избраниците на добричлията Павлин Тодоров, който е един от двамата оцелели в чистката на хората на уволнения директор Радостин Александров, разбиха в Крупник с 4:1 „Септември“ /Симитли/. Голеадата заформиха Слави Василев, Диего Александров, Кристиян Бачев и Красимир Митрев.

Горчив хап трябваше да преглътне дошлият тази зима от академията на „Левски“ Манол Занев, на когото беше поверена формацията на родените през  2007 г. Момчетата му паднаха с 0:10 в гостуването на ДИТ в столицата. Двубоят между по-малките от набор 2008 на двата клуба завърши с домакински успех с 4:0.

17-годишната гарнитура на орлетата, която заема 4-та позиция в есенното класиране на зона „Запад“ в елитната група и е водена от новия-стар наставник Илко Христов, отстъпи в къщи с 2:5 срещу предпоследния в поток „Изток“ тим на „Сокол“ /Марково/.

В събота на юношеските гарнитури на „Пирин“ предстоят нови контролни тестове. Визити в София очакват U-16 срещу „Септември“ и U-15 срещу ДИТ, в Перник срещу връстниците си от „Миньор“ играят елитните 19-ки, а U-13 гостува на симитличани.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *