HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Елитни рефери се упражняват във втория ешелон, номиниран за международник се падна на “Славата”

Елитни рефери, свободни от наряд в Първа лига, бяха пратени да се упражняват във втория ешелон, който открива тази събота пролетния полусезон. В ключовия мач за поддържане на илюзиите на “Струмска слава” за оцеляване на стадиона в Радомир срещу “Локомотив” /ГО/ ще звучи свирката на номинирания за международник автомобилен пиар по професия Волен Чинков. В бригадата на русенеца има и действащ кавалер на значката на ФИФА – асистентът по тъча Петър Джугански. Още четири мача са дадени от Съдийската комисия на представители на най-високото ниво в гилдията у нас – Ангел Баялцалиев, Драгомир Драганов, Валентин Железов и Стефан Павлов.
Утрешният съперник на “Славата” пристига с напомпано самочувствие от четирите контроли без загуба, които нареди между двата полусезона. Хората на Александър Димитров се справиха с “Левски”
/Левски/ с 5:0 и с “Ботев” /Гъл/ с 1:0 и ремизираха с “Академик” /Св/ 0:0 и с “Литекс” 1:1. Пет от седемте гола отидоха на сметката на Деян Христов, който се очертава като най-сериозната заплаха за домакинската мрежа. Железничарите хвърлиха бомбата тази зима с привличането на бившия нападател на “Левски” Христо Йовов-Бижутера, който през ноември навършва 40 г. Той дебютира в спаринга с “Ботев” /Гъл/, след това се разколеба, но в Горна Оряховица още таят надежди, че ще склони в последния момент да облече черно-белия им екип. В есенното класиране гостите зимуваха на 6-о място с 25 т., на 7 от зоната на плейофите за елита и на 10 от директната промоция. Радомирци са 14-и със 17 т., на 5 от спасителния бряг.
ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *