HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Емоционална среща! 40 г. след бала 120 възпитаници на випуск 1977 разтърсиха площада в Разлог с кръшно хоро

Над 120 души, завършили средното си образование в разложките гимназии през далечната 1977 година, се събраха 40 години след бала и отбелязаха подобаващо годишнината. Вълнуващият ден започна с голямо, кръшно българско хоро на площад “Преображение” в Разлог и се пренесе в ресторанта.
Наборната среща събра на едно място по-голямата част от бившите съученици, някои от които прелетяха огромни разстояния, за да се видят с приятелите си от ученическите години, да споделят патилата и успехите си. От Англия, където живее и работи, специално за срещата пристигна Радко Шопов, а Симеон Калоянов пропътува огромното разстояние от ЮАР до България. Сред наборите бяха още педиатърката Анета Попова, както и известният акушер-гинеколог Алън Начев, който се откъсна от ангажиментите си в София, за да се види с бившите си съученици.
Много емоции, красиви спомени и незабравими мигове изживяха всички, които присъстваха на приятелската среща. След цели 40 години отново заедно, наборите имаха какво да си разкажат и какво да споделят. Всички изразиха своята признателност към Надя Максева, Снежана Зайкова и Панчо Андреев, които не са пестили сили и време, за да организират перфектната вечер.
За всички срещата беше изключително емоционална и трогателна, имаше от всичко по много – и сълзи, и веселие, и красиви спомени, и тъга по изминалите години. Съучениците се разделиха с пожелание отново да се съберат заедно за следващия юбилей.
ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *