ЕМОЦИОНАЛНИ СЪБРАНИЯ НА РЗС В ГРАДА И СЕЛАТА! Яне Янев: Ще освободим и Сандански, и с. Плоски, което е потурчено от потурнак!

Инвестиции и високи доходи ще ни гарантират достоен живот!

Събранията на РЗС в града и селата на Сандански пречупват страха и дават надежда за промяна. В Хотово, Хърсово и Зорница хората с огорчение споделиха, че нищо добро не се случва в техните села, и този път са твърдо решени да накажат със силата на изборната бюлетина управляващите.
В Зорница цинизмът на Котев е стигнал дотам, че малко преди събранието на РЗС е заплашил местните жители, че ако не гласуват за него, ще спре автобуса за селото.
В Хърсово с болка споделиха, че вече 6 години църквата “Св. Атанас” в центъра е заключена, очаквали са общината да им помогне да се възстанови падналият покрив, но и при Котев, както по времето на Тотев, нищо не е направено нито за храма, нито за водопровода.
В Левуново Яне Янев заяви: “Преди 4 години Ви казах, че Тотев няма да е кмет, и точно така стана. Сега Ви казвам, че Котев няма да е кмет, защото лъжите и кражбите отвратиха хората в цялата община и огромна част от народа иска промяна”.
Бяха зададени десетки въпроси за канализацията, за пътищата, за санирането и кога ще има алтернативен път за Левуново.
В Плоски, въпреки късния час, събранието бе с най-емоционалния заряд. Цялото село чакаше Яне Янев на площада.
“Вашето село този мандат беше потурчено от един потурнак. За мен този не е нито Минерал, а още по-малко плейбой, този си е чист измамник, приоданец, дошъл на Ваш гръб да забогатее.
Ако някой се е изкушил да вземе 50 или 100 лв. от откраднатите им пари – да си гласува по съвест, защото за 4 години се падат по 3 ст. на ден. Това е подигравка, която заслужава да бъде наказана”.
Яне Янев подкрепи сегашната кметица София Джиджева за кмет на с. Плоски и заяви, че като общински кмет той би работил с нея за цялостното инфраструктурно обновяване на селото.
Снежана Стоянова и д-р Алексиев многократно акцентираха на това, че само Яне Янев има ясен план за съживяване на селата и може да осигури инвестиции, свежи пари, високи доходи и достоен стандарт на живот в община Сандански.

ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *