Енджи Касабие показа България в Бейрут, доведе кандидатите за “Мистър Ливан”

Известната диетоложка на звездите от Холивуд д-р Енджи Касабие през уикенда  показа България по време на галавечерта на престижния конкурс за мъже  модели “Мистър Ливан 2017”.
Това се случи по нейна покана, претендентите за титлата посетиха България преди месец като част от официалната им подготовка за конкурса и с цел да опознаят страната ни като интересна, красива и атрактивна туристическа дестинация.
На галавечерта дивата Хаифа показа класа и стил от сцената. Тя блесна в рокля бижу на дизайнера, който преди година създаде сватбената рокля на д-р Енджи Касабие и предизвика истински фурор в социалните мрежи.
Д-р Енджи Касабие е с двойно гражданство – българско и ливанско.
Тя винаги е споделяла, че обича и двете страни и сърцето й е в България.
В ефира на най-гледаната телевизия в арабския свят на 8 септември от 20.30 часа ще видим репортажи от България и подготовката на момчетата от Бейрут за конкурса “Мистър Ливан”.
“За мен лично заедно с д-р Енджи Касабие бе истинско удоволствие да посрещнем ливанските модели и промотираме страната ни. Щастливи сме, че успяхме да запалим интереса им и всички имат огромното желание да се завърнат отново в България. Това пък от своя страна е до-бър знак, че сме си свършили добре работата, сподели впечатленията си специално от Бейрут Атанас Лазаров,собственик на PRofile international.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *