Есенна диета с грозде: Ядеш и отслабваш!

Диетата с грозде е една от най-ефикасните и лесно изпълними. Грозде и есен. Това е сред любимите плодове на този сезон през годината.

Храни, които ни предпазват от вируси и болести, така характерни за студените зимни месеци.По това време на годината се интересуваме от храни, които повишават имунитета ни, засилват перисталтиката на червата, прочистват организма ни от вредните шлаки.

Есенната диета с грозде обещава също сваляне на килограм на ден.

Количеството и хапванията на плода са от съществено значение за диетата.

Гроздето не съдържа мазнини, натрий или холестерол. Захарите при всички сортове са изключително концентрирани. Плодът съдържа още витамин В12, калий, витамин С, манган.

В сто грама грозде се съдържат само 62 калории. Толкова, колкото изгряме при едно миене не зъбите, например.

Диетата с грозде е от тези с бърз ефект. Диетолозите препоръчват да се прави с червените сортове, защото съдържат повече антиоксиданти от останалите сортове на този царствен плод.

Съдържа и много фибри, което го прави отличен диуретик. Повлиява добре на работата на бъбреците и на цялата отделителна система.

Стимулира стомашно-чревният тракт. Приемът на грозде ни дава усещане за ситост на фона на малко калории.

Важно е да се знае, че тази диета не бива да продължава повече от три дни. Дневното количество на грозде, което трябва да хапваме, варира между килограм и половина и три.

То се разпределя на три приема. Сутрин може да се приемат също чай или кафе Но без захар. Обедът е допълнен със супа и сухар.

Вечерта се хапва пилешко месо или риба, както и неподправена салата.И грозде, разбира се.

След трите дни диета с грозде се преминава към здравословно и балансирано хранене. Свалените килограми не са мазнини, а натрупани течности.

За да се подсили ефекта, добре е да се пие много вода с гроздето. topactualno

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *