Ето ги имената, които носят нещастие

Според значението и символиката на някои от популярните имена те носят тежка съдба и предопределят пътя на своите притежатели заради негативната енергия, заложена в тях.
Адам – всички проблеми на мъжете с това име идват от жените, с които се обвързват, пише Ретро.бг. Съдбата на мъже с името Адам е цял живот да попадат на манипулативни жени, които ще влияят негативно на кариерата и финансите им.

Александра – жените с това име носят типични мъжки качества, предопределящи съдбата им като глава на семейството. Александра е принудена да се грижи за семейството, за роднините си и да поеме всички отговорности. Заради това се налага да пренебрегва собствените си мечти и винаги да поставя собствените си нужди на второ място.

Людмила – на жените с това име е предопределена голяма любов и подкрепа от семейството. Тази подкрепа обаче им е нужна, за да преживеят тежките събития, които ги очакват. В живота на Людмила настъпват големи трагични събития, като в даден момент е принудена да се грижи за болен роднина.

Надежда – нелека съдба имат и притежателките на красивото име Надежда. Заради значението му на жените с това име са възложени прекалено големи надежди и изисквания, които рядко могат да изпълнят. Въпреки това Надежда полага големи усилия, за да удовлетвори очакванията на своите близки, като цял живот я преследва чувство за вина, ако разочарова някого.

Роман – мъжете с това име имат големи проблеми с концентрирането върху една дейност. Тяхната разсеяност и голяма непохватност им създава големи неприятности цял живот. Освен това те никога не са доволни от това, което вече притежават, и винаги търсят нова работа или нова любов.

Юлиан – името Юлиан дава на притежателя си голяма амбиция, но по пътя си към върха срещат големи трудности. Изпитания срещат и в семейния си живот, като е възможно прекалено драматичните събития да нанесат щети върху психиката им.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *