HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето го бащата на сина на Нелина! Коко Динев е невинен!

Нароченият за таен баща на сина на Нелина – Коко Динев, вече може да спи спокойно! Заради 4-годишна връзка с чаровната блондинка от Русе в миналото, колекционерът на фолкпевици дълги години бе спряган за нейн оплодител, но ето, че истината най-сетне излезе наяве!

Бащата на тийнейджъра Кристиян Иванов се казва Даниел Димитров – бизнесмен от старозагорското градче Гълъбово. Дълго време родителите на младежа избягваха да общуват помежду си и го правеха единствено заради детето им, но враждата вече е в миналото. Нелина и Даниел са стоплили отношенията си в името на наследника си, и тримата споделят заедно неговите щастливи моменти.

Като например емоциите от доброто представяне на Крис на футболния турнир “Купата на “Кока-Кола”, кръг от който се проведе на 25 и 26 март в София. Вече година и половина синът на Нелина тренира футбол, като си е избрал най-неблагодарния пост на вратар.

На Спортен комплекс “Академика” на 4-ти километър да аплодират таланта са отишли и Нелина, и Даниел, пише пик. Самият Крис се похвали във “Фейсбук” с обща снимка, на която отбеляза и двамата си родители. Тийнейджърът е одрал кожата на баща си. Не само в лицето е copy – paste с бизнесмена от Гълъбово, но и се е извисил като него на ръст, а точно такава физика трябва да притежава всеки вратар.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *