HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето го изчезналия в Родопите полицай

Продължаваме с издирването на изчезналия колега, но, за съжаление, засега без резултат. Това заяви директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Екипите на Първо районно с кучета, подпомагани от ловци и местни доброволци трети ден обикалят планината над Пловдив, но няма никакви следи от 51-годишния Димитър Даскалов.

В четвъртък синът му Илия, който отскоро работи като полицай в Първо РУП в Пловдив, го закарал в района на комина край село Плочник, където го оставил. Баща му обичал да се разхожда в планината и често посещавал този участък.

Вечерта обаче, когато синът пристигнал на уговореното място, за да го прибере, Димитър не се появил. Според негови приятели той много добре познавал района и няма шанс да се е изгубил в планината. Пенсионираният полицай е председател на ловна дружинка „Извор“ и запален ловец, затова неведнъж е обикалял с кучето си тази част на Родопите. Освен това, докато е бил на служба, е отговарял за същия район.

Старши комисар Илков категорично опроверга истинността на слуховете, че в родопската яка се издирват избягали затворници, пише Марица.бг. Така се заговори сред местните хора по селата, след като през уикенда бяха забелязани групи от униформени, претърсващи горите.

 

Ето го изчезналия в Родопите полицай
Ето го изчезналия в Родопите полицай

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *