Ето защо силните жени отблъскват мъжете

В наши дни все по-често чуваме определението „силна жена“. Обикновено зад него се крие едно пораснало момиче, което е преминало през различни изпитания в живота. Жена, която постига успехи, има цели, притежава редица качества, знае цената си и ѝ харесва да се нарича силна. От друга страна, тяхната същност често е плашеща за представителите на силния пол. Дали защото в такъв случай те са по-слабите, а би трябвало да е обратното?С какво силните жени отблъскват мъжете?

Искреността е ключова характеристика, търсена от силните жени
Мъжете често пазят тайни и умеят да лъжат. В немалко случаи, жените дори да знаят, че са мамени, премълчават в името на връзката си. Но силната жена оценява искреността и лоялността. За нея това е градивен елемент на връзката и без значение колко е влюбена, ако бъде измамена, тя ще продължи сама напред.

Те са съсредоточени и знаят какво искат в живота
Повечето мъже са склонни да контролират избора на партньорката си, ето защо биха се почувствали некомфортно в компанията на една независима жена, която има свои позиции, мнение, ценяща личното пространство и взимаща смели решения. Силната жена знае какво иска от живота. Тя се нуждае от партньор, с когото да споделя идеите си, да обсъждат, дори и да не са на едно мнение, но не и от такъв, който ще се опита да я ограничи по някакъв начин, да я контролира.

Силните жени са силни
Може би не физически, но силните жени са много стихийни, когато става дума за тяхната емоционална и интелектуална интимност. Тази страст може да бъде проблем за повечето мъже. Те могат да се чувстват срамежливи или да мислят, че не са толкова страстни като партньора си.

Какво не бива да споделяте с любимия?
Силните жени обичат да влагат страст и емоции в много неща около себе си. Могат да разговарят разпалено, да се смеят от сърце, да плачат на романтичен филм. Силните жени са силни именно, защото са истински и не се представят за някои други.

Нуждаят се от човек, от когото винаги ще получат подкрепа
Силните жени не се нуждаят от мъж, който да зависи от тях. Перфектният партньор за тях е човек, който ще ги подкрепя и който е по-силен емоционално от тях и независим. Тъй като те са много отдадени, дават най-доброто от себе си в една връзка. Но ако тази отдаденост не е споделена, биха прекратили връзката си.

Не търсят
Силните жени не преследват любовта, но ѝ позволяват тя да ги намери. Не биха позволили някой да си играе с чувствата им. Достатъчно смели са, за да проявят интерес към някого, но те ще се влюбят, само ако чувствата му са искрени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *