Ето как да нанесете течното червило, за да издържи цял ден

За естествен и красив външен вид нищо не е толкова ефективно, колкото качествен гланц за устни. Течното червило бе особено актуално преди няколко години и бързо затвърди мястото си като основен грим, който подхожда на всеки стил. И то с основателна причина. През есента на 2020-та гланцовете отново се издигат на пиедестал,пише trafficnews.

Трябва обаче да знаете няколко неща, които ще ви помогнат да постигнете перфектния външен вид. Ето няколко стъпки, които можете да предприемете, за да започнете процеса на подготовка.

Преди да започнете

Ключът към перфектното нанасяне на течно червило започва с хидратирани устни. Балсамът за устни е много важен. Можете също да го нанесете върху устните преди лягане, така че устните винаги да бъдат подхранени и хидратирани.

Първа стъпка: Премахнете излишния блясък

Преди да започнете да нанасяте червило, премахнете блясъка от балсама за устни. Единственото изключение? Ако носите много сухо течно матово червило, можете да оставите малко балсамова текстура. Това ще ви накара да се чувствате по-комфортно през деня.

Стъпка 2: Оформете устните си

Следващата стъпка при прилагането е внимателно да начертаете формата на устните си с помощта на молив за устни. Уверете се, че моливът е винаги остър за да можете успешно да нарисувате върховете на устните, т.нар. лък на Купидон. Това е може би най-видната част от устата, но и най-красивата.

Стъпка 3: Избършете краищата на устните

Избършете краищата на устните, които току-що сте нарисували. Внимателно плъзнете четката по ръба.

Стъпка 4: Започнете да нанасяте червило

Започнете близо до мястото, където са стиснати устните или където се отваря устата. Фокусирайте се върху това колко удобно и кадифено се чувства продуктът на устните.

Стъпка 5: Избършете излишните петна

Вземете четка и нанесете малко крем за лице, след което избършете излишъка. Това е трик за премахване на остатъка червило от гримьори по целия свят. Той закръгля устните и сега е време да запълните повърхността като да нанесете втори слой гланц или червило за перфектно впечатление.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *