Ето как да разберем дали той ни харесва

Всички ние искаме да бъдем харесвани. Началният етап на всяка връзка е най-вълнуващият, но и най-объркващият в любовния живот на човек. Докато някои мъже предпочитат да крият емоциите си, други ги правят очевидни веднага.

Някои романтични връзки се разпадат още в самото начало, именно защото жената не се чувства достатъчно харесвана, ухажвана и желана.

Според астрологията можем да определим дали някой мъж ни харесва или пък не, въз основа на зодиакалния му знак.

Ето как:

Овен – ще ви го каже направо
Това е един от най-уверените в себе си зодиакални знаци. Така че, ако той ви харесва – ще ви го каже направо или минимум ще го направи доста очевидно за вас. Във всеки случай няма да ви остави да се чудите за намеренията му.

Освен това, ако ви желае, мъжът Овен може да започне да ви задава доста лични въпроси, с идеята да ви опознае по-бързо, пише Тиалото.

Телец – ще търси физически контакт с вас
Ако един Телец ви харесва, той ще си намира причини постоянно да се намира физически близо до вас. Освен това Телецът има склонност да прави комплименти за външния вид на жената, която желае. Той цени красотата по принцип и ще направи така, че вие да се уверите, че той вижда вашата хубост. Той очевидно ви харесва и ако проявява признаци на ревност.

Близнаци – ще флиртува с вас нонстоп
Много е очевидно, когато мъжете Близнаци си харесват някоя дама. Те започват да флиртуват и да се закачат с тази жена непрекъснато и да се смеят на всичко, което тя казва. Освен това, ако човек Близнаци ви желае, той самият ще се превърне в най-забавния и позитивен човек, когото някога сте срещали. Няма да му омръзне да общува с вас денонощно.

Рак – ще се държи грижовно
Рак е най-грижовната зодия. Така че, ако един Рак ви харесва, той ще започне да ви изпраща вечер или ще ви помоли да му изпратите съобщение, когато стигнете до дома си, ще ви носи храна, ще ви намята с дрехата си, ако ви е студено и т. н. Ако мъж Рак си пада по вас, той може да се държи нервно и срамежливо и да избягва контакт с очите.

Лъв – ще зареже другите си приоритети
Ако един истински Лъв ви харесва, той ще бъде готов да направи всичко за вас. Ако забележите, че той непрекъснато ви предлага помощта, грижата и компанията си, като същевременно оставя другите си приоритети на заден план (за да бъде с вас), то той определено ви желае. Лъвовете са известни с това, че ако харесват дадена жена, започват да се съобразяват с нея.

Дева – ще ви прави услуги и изненади
Девите обръщат внимание на детайлите на повечето неща в живота. Ако мъж Дева ви харесва, той ще ви анализира много. Ще анализира поведението ви, предпочитанията ви, антипатиите ви и др. Ако този мъж ви желае той ще направи така, че да се чувствате специални и щастливи – ще ви прави услуги, ще ви прави мили изненади и малки подаръци.

Везни – ще иска да ви запознае с приятелите си
Везните са изключително общителни и очарователни личности, но стават по-срамежливи и плахи, когато си харесат някого. Тази промяна в поведението им може да бъде разгадана погрешно. Мъжете Везни винаги се опитват да представят пред обкръжението си жената, която харесват. Така че ако това сте вие – може да се почувствате като вид трофей.

Скорпион – ще ви споделя лични неща за себе си
Скорпионите не говорят много за себе си, но когато си харесат някого, те са склонни да споделят лични факти от живота си с него. Те са тези, които дебнат обекта на интереса си в социалните мрежи. Хората от тази зодия обичат да прекарват времето си в уединение в домовете си. Така че, ако Скорпионът напусне дома си, за да бъде с вас, то той със сигурност ви желае.

Стрелец – ще се държи напористо
Стрелецът става твърде напорист и дори досаден, когато си харесва дадена жена, така че няма как да не се сетите за намеренията му. Когато мъж от този знак желае определена дама, той започва да нарушава личното ѝ пространство, като се върти нонстоп около нея. Тази жена се превръща в център на света за Стрелеца и той е готов да изпълни всяка нейна команда.

Козирог – ще бъде любезен, усмихнат и мил
Ако мъж Козирог ви харесва, той ще се държи максимално безгрижно – пълна противоположност на истинското му лице. Той ще се опитва да флиртува с вас, ще ви запознае с приятелите си, ще е склонен да излиза по заведения с вас, на кино, на театър и т. н. Друг ясен признак, че ви желае е, ако изведнъж е станал по-любезен, усмихнат и мил от обикновено.

Водолей – ще е по-общителен от обикновено
Водолеят е много независим индивид. Той смята, че всичко може сам и обикновено не иска помощ от хората. Така че, ако ви позволи да направите нещо за него, той определено ви харесва. Мъжете – представители на този знак са по-скоро интроверти, но стават особено социални същества, почти екстроверти, когато имат желание за връзка с определена жена.

Риби – ще ви гледат настойчиво и влюбено
Мъжете – Риби са много потайни. Ако те ви допуснат във вътрешния си свят или в мислите си, ясно е, че ви харесват. Освен това, ако те ви гледат настойчиво с очарователните си очи, изпълнени с възхищение и уважение към вас, то можете да сте сигурни, че желаят връзка с вас. Рибите, подобно на Рака, ще се държат много грижовно към вас.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *