Ето как да разберете, че на една зодия й е писнало от вас!

Всеки човек с особеностите си. Да, но как да ги разберем. Ако се интересувате как точно да разберете дали някой се опитва да се отърве от вас, то разберете зодията му и вижте как действа:

Овен: Никога не насрочва любовни срещи

Първата любовна среща с представител на този знак ще бъде перфектна. Дълго ще говорите и ще се целувате на пейка в близкия парк. Той дори ще Ви предложи място за втората среща. Но няма да насрочи точното време и винаги ще бъде твърде зает.
Вярно е, че неговата спонтанност и приключенски дух са свойствата, които да Ви спечатлили, но никой не иска да бъде резерва. Вероятно ще Ви избягва с думите „В среща съм, аз ще те потърся“.

Телец: Показва интерес само в социалните мрежи

Излезли сте няколко пъти заедно и той Ви е добавил във всички социални мрежи, които за съжаление са единствената форма на комуникация между вас двамата. Не Ви отговаря на SMS съобщения, не звъни, но затова пък Ви харесва всяка снимка във Facebook и Ви коментира статусите, с което Ви напомня, че сте му интересни, но по някаква причина това не е достатъчно, за да сте с него. Той винаги ще Ви напомня, че го имате в живота си, само че не се интересува и Вие да станете част от неговия.

Близнаци: Постепенно учтиво изчезва

Близнаците обичат с всички да останат в добри отношения, така че от страх, че ще придобиете лошо мнение за тях, те не спират с комуникацията, но постепенно учтиво изчезват, като Ви дават невероятно скучни и кратки отговори. Ако забележите, че той Ви отговаря само с „Да“ и не Ви задава въпроси, вероятно се опитва да Ви накара Вие да сте тези, които ще изчезнат без следа.

Рак: Изчезва отвреме-навреме

Раците са известни със своите големи промени в настроението, така че те изчезват периодично. Вероятно ще Ви се обади, когато лятото свърши, когато започнат да наближават празниците или когато се почувства по-самотен от обичайното. Със сигурност отново ще започнете да се виждате, докато не изчезне пак. Неговата сянка магически ще се появява в най-лошите възможни моменти.

Лъв: Ще се появи само ако му потрябва нещо

Представителите на този знак прекъсват всякаква комуникация и отнема година или две, докато не разберат, че само чрез Вас могат да стигнат до определена цел. Ако им трябва услуга от вас, не се учудвайте, че той ще се преструва, че нищо не се е случило.

Дева: Изчезва като истински професионалист

Девите искат да угодят на всички и затова винаги ще Ви отговарят на съобщенията, в които се чудите дали иска да се видите. Ще отговори, но 2 седмици по-късно. Добре, ясно Ви е, че не е толкова заинтересован, а само иска да бъде учтив. Но тогава той ще Ви предложи да се видите уикенда или следващата седмица. „Супер, по кое време?“, Питате наивно с надеждата, че наистина ще излезете заедно. Внимание: Няма да определи време, докато не минат … сетихте се, нали? Две седмици! Въпреки това, ще се опита да Ви утеши с думите: „Не мога, ама наистина бих искал да се видим“.

Везни: Спира с комуникацията, когато най-малко очаквате

Вие сте написали съобщение, в което изразявате най-дълбоките си страхове, спомени от детството и желания за бъдещето. И какво се случва? Минали са няколко дни, а при съобщението стои само „delivered“. Няма „seen“! Съобщенията Ви точно станаха изключително интимни и Вие започвате да се чудите защо той внезапно е загубил интерес. Имайте предвид, че Везните са много променливи, когато става дума за техните чувства, така че не го приемайте твърде лично.

Скорпион: Безсрамно Ви наблюдаваа, но не предприема нищо друго

Спрели сте комуникацията вече няколко месеца, когато той изведнъж харесва Ваша снимка от 2014 година. И вие веднага започвате да се надявате, че отново ще Ви пише, но това никога не се случва. Очевидно е, че все още мисли за вас, щом преглеждали старите снимки от ваканцията. Но Скорпионите са такива. Мистериозни и винаги искат да си оставят вратите отворени. За всеки случай.

Стрелец: Има силен старт, но веднага се оттегля

Стрелците знаят да бъдат малко импулсивни и не са наясно за това как техните действия влияят на хората. Той ще попита за Вас и пред всички Ваши приятели показва огромен интерес. Те, от своя страна, развълнувано ще ви предадат всичко до най-малките детайли и Вие накрая ще се съгласите да дадете номера си. Тогава възниква проблема. След размяната на няколко несигурни съобщения от типа „Какво правиш? Как си? „, Няма никога повече да чуете за него. Ако случайно се срещнете на улицата, той няма да може дори да Ви погледне и ще иска само да избяга възможно най-бързо.

Козирог: Буквално изчезва от лицето на земята
Те нямат изобщо милост и изчезват изведнъж след няколко месеца връзка. Козирозите знаят да бъдат егоистични и песимистични, когато става дума за техния любовен живот. Комбинация, която дава катастрофални резултати. Няма извинение за това да се прекрати връзка без обяснение на живо или какъвто и да е разговор. Козирогът е толкова нечувствителен, че може да Ви остави съобщение с целувка и веднага след това да изчезне завинаги.

Водолей: Показва признаци на живот само през нощта

Единствените съобщения, които можете да очаквате от него са спиш ли? В 2 часа сутринта … Ако решите да отговорите, трябва да го направите в рамките на 30 минути, защото ако пишете сутринта, няма да получите никаква обратна реакция. Поне докато не си спомни пак за Вас по никое време през нощта. Това е тази съвременна романтика!

Риби: Намира нова приятелка

Ще бъдете изненадани, след като изчезне след първите няколко любовни срещи, но всичко ще Ви стане ясно, когато след няколко седмици видите неговата нова приятелка на снимки във Facebook. Една снимка струва колкото хиляда думи и няма да Ви бъде необходимо допълнително обяснение, защо изведнъж загубил интерес. Рибите са мечтатели и са толкова романтични, че могат да преминат в нова връзка, след като вече са започнали да изграждат връзка с Вас. Гледайте от добрата страна: Поне мистерията е решена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *