Ето как зодиите се издават, че ви харесват

Ако искате вярвайте, но астролозите твърдят, че поведението ни, свързано с харесването, се базира до известна степен и на зодиите, пише kanal3.bg.
 
Овен
 
Той е нетърпелив и сприхав знак, но заради вас ще остави тези си недостатъци на заден план. За тях вие сте комфортът, който им е нужен, когато искат да намерят спокойствие и мир.
 
Телец
 
Представителят на тази зодия винаги е развълнуван от срещата с вас и не пести усилия да ви го покаже. Ще отговори на съобщенията ви бързо, или ще разбута хората в претъпкана стая, само и само за да ви прегърне.
 
Близнаци
 
Той е енергичен и отдаден. Нито за секунда няма да ви е скучно с него, непрекъснато ще се опитва да ви усмихва, особено ако сте имали труден ден.
 
Какво си мислят за вас другите, когато чуят коя зодия сте?
 
Рак
 
Лоялен и грижовен знак. Винаги показва колко много означавате за него. Едва ли някога ще плачете или ще се чувствате тъжен в компанията му.
 
Лъв
 
Амбициозен и уверен знак, който няма да се посвени да ви каже, че ви харесва на секундата. Без никакви увъртания и суетни.
 
Дева
 
Този знак е аналитичен, готов да помогне и на него може да се разчита. Може да не е чак толкова нахакан знак като Лъва, но ще ще покаже привличането си чрез чувствени жестове.
 
Везни
 
Той е идеалист и обича спокойствието. Ако забележи, че вие забелязвате само чернилките в света, той ще се постарае да ви покаже светлата част.Везните са оптимистичен знаки винаги виждат доброто около себе си.
 
Скорпион
 
Той е страстен. Винаги иска да ви вижда щастливи, и също като Близнаците опитват всичко по силите си, за да ви накарат да се засмеете и да забравите проблемите.
 
Стрелец
 
Този знак е независим и приключенски настроен. Показва привличането си чрез материални неща, независимо дали са купени или са ръчно направени от него. Докато избира или твори вещите обаче, винаги мисли за вас.

Козирог
 
Той често е недоверчив, но ще сте наясно, че Козирогът ви харесва, когато започне да проявява признаци на лоялност. Когато започне да ви доверя неща за себе си.
 
Водолей
 
Той е умен и е чаровник по рождение. Показва привличане не с дейстивя, а с думи. Така че когато сте харесвани от Водолей, по-добре отворете ушите си и слушайте.
 
Риби
 
Той е чувствителен по природа и е много отдаден. Неговите чувства са трудни за дешифриране понякога, но ако ви харесва, то няма съмнение, че винаги мисли за вас. Когато си падне по някого, наистина е до безкрайност.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *