Ето как се държат мъжете, когато са на път да приключат връзката

Когато имате силни чувства, е трудно да признаете пред себе си, че отношенията ви не вървят добре. Склонни сте да се заблуждавате само за да си спестите болката. Има признаци обаче, които не бива да пренебрегвате.

Ето как се държат мъжете, когато са на път да приключат връзката:

  1. Той вече не се чувства добре във връзката ви

Понякога просто имате усещането, че нещо не е наред. Партньорът ви не се държи като преди, не показва ентусиазъм и желание да бъде с вас. Интуицията ви е достатъчно силна, за да видите това. Опитайте се да поговорите с него и да му споделите какво чувствате.

  1. Той не се стреми да бъде около вас

Когато обичате някого, искате да бъдете с него. Не го пренебрегвате заради други хора и занимания. Да, имате нужда от тях, но същевременно давате необходимото на другия човек.

  1. Той се дразни за всичко

Независимо какво правите, той е вечно сърдит и намусен. Дразни се от думите и действията ви. Заяжда се за всичко и ви кара да се чувствате неприятно.

  1. Той прекарва повече време с други хора, отколкото с вас

Вместо да излезете заедно, той предпочита да бъде с други хора. Уговоря си срещи, без да ви кани на тях. Чувствате се изолирани и нещастни.

  1. Той търси контакт с бившите си

Усещате променя в отношението му към бившите му приятелки. Той търси контакт с тях, интересува се от живота им. Дори да не иска нищо повече, това означава, че не е щастлив. Човек се връща към миналото, когато е объркан. Въпреки това, не му правете сцени, а изчакайте да видите до какво ще доведе това.

  1. Той не говори за бъдещето с вас

Разказва ви за плановете си, но те не включват вас. Имате чувството, че сте само преходен период в живота му. Ако ви виждаше в бъдещето си, щеше да крои планове, които задължително ви включват.

  1. Не се интересува какво впечатление ви правят действията му

Не се старае да ви се хареса. Прекъсва ви, когато говорите. Не прави мили жестове, като преди. Не усещате да е привлечен към вас.

Ето как се държат мъжете, когато са на път да приключат връзката. Но помнете, че проблемът не е във вас. Не търсете вината в себе си, а приемете, че това не е вашият човек и продължете напред.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *