HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето кои зодии могат да спечелят от лотарията до края на този месец

Може би си мислите, че късметът никога няма кацне на рамото ви. Според астролозите обаче този месец шансовете на три зодиалкани знака да грабнат шестица от тотото е особено голям. Според тях планетите са се разположили благоприятно, за да отключат късмет и шансовете за печалба на някои от вас. Ето кои ще са късметлиите този месец! И изобщо не се колебайте, а тичайте бързо да пробвате късмета си!

Това са:
Телец
Ако събота и неделя пътувате някъде, непременно опитайте късмета си в някое малко градче или дори селце. Възможно е да спечелите от най-неочакваното място, където сте били. Оглеждайте се за специални знаци, които са свързани с подобно пътуване точно преди година.
Скорпион
Не си мислете, че късметът все ви подминава. Истината е, че скоро може да се сдобиете с голяма сума пари, които ще ви дойдат наистина добре. Имате заеми, с които трябва да се справите и мечти, които трябва да сбъднете. Гледайте за ЧЕРВЕН цвят на павилион или магазин, който ще ви подскаже, че там е късметът ви.
Близнаци
Мечтаете за наистина екзотично и голямо пътуване, за което трудно може да съберете пари и да си позволите да осъществите тази своя мечта. Към средата на новата седмица непременно си вземете билет като изберете числото ПЕТ – петото под ред, или в 17:00 ч… всичко свързано с това число.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *