Ето кои любими бг звезди ще участват в новата Черешка на тортата

Подготовката и заснемането на новия сезон на „Черешката на тортата“, която ще започне да се излъчва в началото на лятото, върви с пълна пара. Любимото кулинарно предаване на българите с водещ Иван Манчев отново ще събере звезден букет от участници, сред които и много артисти.

Един от тях е Филип Аврамов-Фицата, който заради шоуто прекарал само час и половина на рождения ден на дъщеря си Анна. Тя е дете от връзката му със Севинч, заради която актьорът заряза съпругата си и по-голямата си дъщеря.

Днес обаче той отново живее с жена си Милена. „Бях на празника за кратко. Бързах за снимки на епизодите от телевизионното предаване „Черешката на тортата”, в което участвам. В момента в живота ми се случват все кратки нещица. Имах възможност да празнувам рождения ден на Ана за час и половина. Това бе за мен малка радост в ежедневния пъзел. Отидох с подаръци, пише  
hotnews.bg.

Нямаше други деца, защото тя е на 4 години и не е добре да се събират по време на ковид пандемията“, обясни преди дни Фицата. В новите епизоди ще вземе участие и една негова колежка-Ева Тепавичарова, която всички помним като Йовка от „Столичани в повече“. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *