Ето кои са най-забележителните физически черти на дамите според зодията им

Всеки един от знаците на зодиака има физическа характерност, която го кара да се откроява от останалите. Тази черта се отличава с първия дом в неговата карта. Ето кои са физическите черти, на които трябва да разчитат дамите според зодията им.

Овен

Овенът се откроява с невероятните си вежди. Разбира се, всичко останало в представителките на този зодиакален знак е страхотно, но веждите са наистина невероятни. Те помагат на дамите да си придават невинност или дяволито излъчване.

Телец

Меките и красиви устни изпъкват в Телеца. Именно благодарение на тях дамите не остават незабелязани. Ако си Телец, без съмнение знаеш, че ако някой се наслаждава на възможността да вкуси тези сочни устни, то той трябва да се чувства като най-големия късметлия.

Близнаци

Най-хубавото, което имат Близнаците е хубавата им физика и здравословен тен. Ако принадлежиш към този зодиакален знак, трябва да знаеш, че розовите ти бузки ще останат в красив и нежен нюанс на розовото, стига да запазиш и поддържаш истинската си жизненост.

Рак

Коремът е отличителната физическа черта на дамите зодия Рак. Стремете се да го показвате винаги, когато можете, тъй като той привлича погледите на всички около вас, а и там е съсредоточена вашата вътрешна сила.

Лъв

Красивата коса е характерната черта на представителките на зодия Лъв. Силната, добре поддържана, бляскава и жизнена коса е скритият коз на тези дами.

Дева

Девите се открояват с красивата си кожа. Ако принадлежиш към този зодиакален знак, със сигурност работиш усилено всеки ден, за да пазиш кожата си чиста и хидратирана.

Везни

Атрактивната фигура на Везните е сред най-отличителните им черти. Дамите от този зодиакален знак умеят да говорят чрез тялото, което не остава незабелязано от околните.

Скорпион

Страстта е водещата сила за Скорпиона. Ако принадлежиш към този зодиакален знак, знаеш, че с лекота омайваш всички околни.

Стрелец

Най-забележителното нещо в Стрелеца е гърбът, който извайва фигурата. По тази причина носенето на рокли с гол гръб или практикуването на спорт само по блуза без ръкави е най-добрият начин да покажете тази прекрасна черта.

Козирог

Козирогът има красиво оформени бедра. Вашият изключително елегантен начин на ходене, предизвиква във всички истинска възхита и ви придава блясък, с който не всеки може да се похвали.

Водолей

Стъпалата са най-силната черта, която притежават Водолеите. Те отразяват твоята сила, увереност и стремеж към успехи.

Риби

Най-изявената характеристика на Рибите са очите. Очите на тези дами им позволяват да видят много повече от това, което показва външният облик на хората.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *