Ето кой е въпросът, гарантиращ страхотен секс

Всеки иска да се наслаждава на възможно най-приятни емоции по време на интимните преживявания. Какви ли не неща правим в името на това да си доставим силен оргазъм, но също така да задоволим напълно и мераците на партньора ни.
Е, много пъти се притесняваме дали това, което вършим доставя удоволствие на половинката ни и това понякога ни кара да се „сковаваме“ в секса.
Но, спокойно! Има един единствен въпрос, който ни гарантира 100% страхотен секс и силни оргазми.
Сексологът Емили Морс е категоричен, че това питане, което можем да зададем по време на секс, ще ни донесе интимни преживявания – не само на нас, но и на пратньора ни.
Въпросът никак не е сложен. Той е – „Харесва ли ти?.
Това е едно от „най-горещите неща“ и „ключът към сексуалния успех“, тъй като ви позволява да разбере дали партньорът харесва вашите действия, а също така му давате възможност да каже как можете да ги подобрите“, поясни сексологът.
Експертът обясни, че някои хора смятат, че партньорът им интуитивно познават сексуалните им желания, но това не винаги е така. „Ако кажете на половинката, че прави нещата по страхотен начин по време на секс, то това ще доведе до повече удоволствие и за двамата, а също така ще задълбочи връзката и ще подобри комуникацията ви в други области на живота.“, категоричен е сексологът Емили Морс.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *