Ето кой сяда в стола на Мариана Векилска /снимка/

Преди седмица стана ясно, че предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“ са напуснати от едно от най-дългогодишните лица на БТВ – Мариана Векилска. Тя пое по нов път, а преди минути бе обявено и името на нейната заместничка.

Преди да го назове водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян призна, че е доста развълнуван. Причината е, че двамата са били колеги именно в събото-неделния сутрешен блок.

Става дума за Алекс Кръстева, която досега също бе част от екипа, но запознаваше хората с интересни истории за най-различни хора от България.

Двамата си спомниха стари свои моменти, като един от тях е как репортерката е гостувала в дома на Хекимян и двамата правили баница заедно. Освен това и двамата са родени в Стара Загора.

 

Александра прекрачва прага на телевизията, когато е студентка втори курс в университета, защото тя е нейна страст още от ученическите години. В професионален план, тя се гордее най-вече с това, че името й стои под репортажите в трите поредни кампании на bTV и UNICEF – „Бъдеще без насилие за всяко дете”, „Заедно от детската градина” и „Заедно за всяко дете”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *